Rent This DressProductcategorieën

Over ons

JONGE MEIDEN EN VROUWEN ER GEWELDIG UIT LATEN ZIEN ZODAT ZIJ MET EEN DOSIS ZELFVERTROUWEN NIKS ANDERS HOEVEN TE DOEN DAN TE GENIETEN VAN HET MOMENT!

Ik ben in 2023 getrouwd en ik heb ervaren dat veel familieleden en vrienden wekenlang druk bezig zijn geweest met het vinden van een mooie look voor dit event. Hadden ze die gevonden? Dan hing er uiteindelijk ook nog een flink prijskaartje aan om de jurk vervolgens na het feestweekend weer in de kast te hangen. Zo zonde van het geld, het productieproces van deze jurk en de jurk zelf!

Door deze ervaring in combinatie met een enorme passie voor mooie jurken en leuke events zorgde dit ervoor dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Dat iets is een bedrijf geworden genaamd Rent This Dress.

Rent This Dress verhuurt mooie designerjurken

Rent This Dress verhuurt mooie designerjurken voor allerlei evenementen in allerlei maten. Dit scheelt zoeken in het grote aanbod wat er is, het is leuk voor de portemonnee en ook nog eens ontzettend duurzaam. Door te huren in plaats van te kopen kun je met gerust hart reageren op al die complimentjes. En dat is nou waar ik het voor doe!

Xo Marscha

Vragen?

Stel ze hier